Roselle
(7 Personen, Vacance)


Gaat u voor een ongekende vaarbeleving in Friesland? Dan zit u eerste klas bij Yachtcharter Friesland B.V.

En zeker als u de ‘Jassana’ of ‘Roselle’ huurt, zult u versteld staan van wat deze jachten u te bieden hebben. Beiden schepen zijn identiek, zijn 11.00 meter lang, 3.70 meter breed en beschikken over uitmuntende vaareigenschappen. Het schip biedt slaapplaatsen aan boord tot een maximum van 7 personen.
Er zijn namelijk twee aparte slaaphutten, één voor 2 personen en één voor 3 personen. Beide vertrekken zijn zeer comfortabel ingericht en beschikken over een eigen elektrisch toilet. Er is zelfs een douche aan boord. Twee extra slaapplaatsen worden gecreëerd, door de zitplaatsen in de salon om te bouwen.

Het jacht is van alle gemakken voorzien. Denk aan de kombuis, voorzien van een complete keukeninventaris en een magnetron. Verder is er een TV en DVD/CD-speler, zodat u ook tijdens slecht weer aan boord prima kunt vermaken. Het hele schip is voorzien van dubbelglas waarbij er geen condens ontstaat en u dus altijd van de natuur en het uitzicht kunt genieten.

De doorvaarhoogte met tent bedraagt 4.00 meter. Zonder tent, met de ramen omlaag, de wind in de haren en de zon op uw hoofd, 2.65 meter. Door de geringe diepgang van 1.00 meter, komt u vaak tot in het hart van de natuur.

Ontdek Friesland vanaf het water. Er zijn diverse vaarroutes voorhanden, of bepaal zelf u eigen route. Leg aan in de Friese steden en dorpen, of juist midden in de natuur. Er zijn duizenden aanlegplaatsen verspreid over de provincie Friesland. Er wacht er elke dag, altijd eentje speciaal voor U!

Reserveren

Huurboot nachtegaal

Details


Vaste slaapplaatsen5
Ombouw slaapplaatsen2
MerkVacance
Lengte11.00 m
Breedte3.70 m
Diepgang1.00 m
Doorvaarthoogte m / m
Watertank500 ltr.
Dieseltank500 ltr.
Motor (Deutz)78 kW
Schema Roselle
Legenda
Ankerlier 1x één persoonsbed 3x twee persoonsbed Boegschroef CD speler Dieptemeter Douche GPS navigator/kaart plotter Huisdieren in overleg toegestaan Koelkast Kompas Magnetron Omvormer Radio Roerstandaanwijzer Kluis Snelheidsmeter/log Stofzuiger Warm en koud water TV Digitene Verwarming Vuilwatertank Walstroom aansluiting 2de toilet Zwemplateau