The Dream
(10 Personen, RENAL 45)


Maak kennis met de voorzieningen van The Dream.

Door zijn afmetingen (13,5m/4,25m) biedt The Dream een bijzondere constellatie van ruimte. Met 4 slaapplaatsen in de boegcabine, een ruime achterkajuit met een vrijstaand tweepersoonsbed en nog eens 2 slaapplaatsen in de midscheepshut kan comfortabel aan de behoeften van een grote familie of groep worden voldaan. Met de 2 uitklapbare bedden in de dinette passen zelfs 10 personen comfortabel.

De Dream is een comfortabel uitgerust schip met 2 douches en 2 toiletten, een volledig uitgeruste keuken met koelkast, kleine vriezer, vaatwasser, 4-pits gasfornuis, heteluchtoven/magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat en voldoende servies en bestek.

De ruime salon is open naar de eethoek en biedt met 2 zithoeken voldoende ruimte om de dag onderdeks door te brengen. Een TV met zelfzoekend satellietsysteem zorgt voor extra vermaak aan boord.

Aan dek staat een grote eettafel met in totaal 8 stoelen om bij zonsopgang van het ontbijt te genieten. Een zwemplatform maakt de vakantiebeleving compleet.

Voor gemakkelijk manoeuvreren is The Dream uitgerust met boeg- en hekschroeven. Een PV-systeem biedt de grootst mogelijke onafhankelijkheid van walstroom.

Klim aan boord en geniet van een bijzondere vakantie op het water.

Details

Vaste slaapplaatsen 8
Ombouw slaapplaatsen 2
Merk RENAL 45
Lengte 13.50 m
Breedte 4.25 m
Diepgang 1.10 m
Doorvaarthoogte 4.85 m / 4.85 m
Watertank 700 ltr.
Dieseltank 700 ltr.
Motor (Vetus Deutz DT64) 119 kW

Legenda

Boot Legenda: The Dream
Boot Legenda: The Dream