Sirius
(6 Personen, Barkas 1100 AK/OK)


In 2022 komt dit stoer schip, een Barkas 1100 AK/OK, onze verhuurvloot versterken. En het is niet zomaar een yacht!
Zoek op internet naar ‘Barkas’ schip en te lezen is, dat een Barkas in de oudheid een Kapiteinssloep was. Dat zegt wel iets over de huidige statige ‘overkapte’ Barkas-schepen.

Niet voor niets dus, is deze zeer comfortabele Barkas-uitvoering, een luxe yacht, dat met zijn lage doorvaart en slim ingebouwde techniek een zeer stabiele ligging heeft. Met een doorvaarthoogte van 2.40m met gestreken mast, voelt dit schip zich prima thuis in alle wateren van Friesland en omgeving. Zowel gemiddelde brughoogtes als grote meren, worden zonder beperkingen genomen. Aanleggen is een fluitje van een cent door de aanwezigheid van zowel een boeg- als een hekschroef.

Het schip is dus voorzien van alle luxe en comfort. Het heeft zowel een achterkajuit, voorzien van twee éénpersoons bedden en een wasbakje, alsmede een mooie open-kuip. Voor in het schip bevindt zich een slaapcabine met een dubbel bed en is daar tevens de toilet/douche ruimte.
Aan boord treft u een TV en een radio aan en vindt u in de kombuis onder andere een koffiezetapparaat, een koelkast en magnetron.

Zie de foto’s en droom even weg!
Realiseer u dat u maar een paar klikken verwijderd bent om deze droom door Yachtcharter Friesland werkelijkheid te laten worden.

Details

Vaste slaapplaatsen 4
Ombouw slaapplaatsen 2
Merk Barkas 1100 AK/OK
Lengte 11.55 m
Breedte 3.95 m
Diepgang 1.00 m
Doorvaarthoogte 2.40 m / 2.40 m
Watertank 350 ltr.
Dieseltank 350 ltr.
Motor (John Deere) 62 kW

Legenda

Boot Legenda: Sirius
Boot Legenda: Sirius