Seagull
(8 Personen, Pikmeer)


De ‘Seagull’ is een Pikmeerkruiser. Een jacht van hoge kwaliteit en Yachtcharter-Friesland is trots om dit jacht te kunnen aanbieden voor de verhuur.

Het schip is 12.00 meter lang, 3.70 meter breed. Het schip is geschikt voor acht personen. De ‘Seagull’ heeft drie aparte hutten, met in totaal 6 vaste slaapplaatsen en is zeer comfortabel ingericht. Door de zitplaatsen naast het kombuis en in de salon om te bouwen, kunnen er nog 2 ruime slaapplaatsen extra worden gecreëerd.

De uitstekende vaareigenschappen, het zowel buiten, als binnen kunnen sturen, de aanwezigheid van een boegschroef, maken het u gemakkelijk, om de boot te dirigeren en manoeuvreren. Het wachten voor de brug het aan leggen in een sluis wordt er een stuk makkelijker door. Maar dat geldt zeker óók als u te midden van de natuur wilt aanleggen of op andere prachtigste aanlegplekken. Het verrassend ruime achterdek met zijn panoramische vergezichten, zorgt tevens voor een goed overzicht tijdens het varen.

De nodige luxe is aan boord, zodat u heerlijk binnen kunt vertoeven. Voorin vindt u 1 slaaphut voor 2 personen. Achterin zelfs 2 slaaphutten en een aparte douche en apart toilet. Verder treft u een compleet ingericht kombuis, een dinette en in de salon een gezellige loungebank. Door de dubbele beglazing, goede isolatie en verwarming met radiatoren is varen zelfs met de koudere dagen volop genieten.

De doorvaarhoogte, van de ‘Seagull’ met tent, bedraagt 3.40 meter. Zonder tent, met de ramen omlaag 2.65 meter. Door de geringe diepgang van 1.00 meter, komt u vaak tot in het hart van de natuur. Gegarandeerd een ongekende vaarbeleving!

Seagull

Details

Vaste slaapplaatsen 6
Ombouw slaapplaatsen 4
Merk Pikmeer
Lengte 12.00 m
Breedte 3.70 m
Diepgang 1.00 m
Doorvaarthoogte 2.65 m / 3.40 m
Watertank 500 ltr.
Dieseltank 500 ltr.
Motor (DAF) 74 kW

Legenda

Boot Legenda: Seagull
Boot Legenda: Seagull