Oliva
(4 Personen, Pedro Solano 33)


Als ‘kers op de taart’, presenteren wij u net op tijd voor het vaarseizoen 2022; ‘Oliva’. Dit ‘Pedro’ yacht is in het Noorden van Nederland gebouwd en heeft, zowel van buiten als van binnen, een elegante en luxe uitstraling. Een comfortabel schip, waar u zich heerlijk ontspannen laat verplaatsen op ontelbaar aantal meren en kronkelende riviertjes van Friesland en haar wijde omgeving.

En vanaf het ‘upper’-dek hoeft u overdag niets te missen en kunt u ‘s avonds met een glas in de hand, genieten van de ondergaande zon.

De ‘Oliva’ beschikt over uitstekende vaareigenschappen, incl. een boegschroef, zodat u tijdens het manoeuvreren, gerieflijk wordt geholpen.

Kom aan boord en laat u verrassen!

Ogenschijnlijk compact van buiten, doch zeer ruim van binnen, voorzien van alle luxe en comfort. Check de bijgaande foto’s en u ontdekt zowel voor- als achterin het yacht een aparte kajuit voorzien van een dubbel bed. Daarnaast zijn er aan boord nog 2 extra slaapplaatsen te creëren. Met familie en/of vrienden erop uit, geen probleem, want beide slaapcabines beschikken over zowel een toiletruimte als een aparte douchecel.

Aan boord treft u een radio/cd speler aan en vindt u in de kombuis onder andere een koffiezetapparaat, een koelkast, een vriezer, een magnetron en 4-pits kooktoestel.

Trakteer en verwen uzelf en uw medepassagiers en boek dit pronkjuweel op het water bij Yachtcharter Friesland B.V. Daar gaat u nog jaren van nagenieten!

Details

Vaste slaapplaatsen 4
Ombouw slaapplaatsen
Merk Pedro Solano 33
Lengte 10.30 m
Breedte 3.50 m
Diepgang 1.10 m
Doorvaarthoogte m / m
Watertank 240 ltr.
Dieseltank 400 ltr.
Motor (Craftsman CM4.80) 80 kW

Legenda