Nancy
(8 Personen, Vri-Jon Contessa)


Door zijn afmetingen (13,5m/4,20m) biedt de Nancy een bijzondere constellatie van ruimte.

Er zijn 3 ruime tweepersoonshutten. Elke hut heeft zijn eigen douche, wastafel en een toilet. Toegang is alleen mogelijk via de hut. De ervaring leert dat gemengde bemanningen de voorkeur geven aan een dergelijke oplossing.

Bovendien is de Nancy hoogwaardig uitgerust. Een Ebersp├Ącher verwarmingssysteem (2-voudig) zorgt voor behaaglijke warmte bij koelere temperaturen. De dubbele beglazing in de voorkomt condensatie.

Er is ook gezorgd voor afleiding aan boord. Je hebt toegang tot een radio met CD-speler, MP3 en USB. Een externe luidspreker op de stuurpositie vermaakt u tijdens de reis. Een moderne televisie wordt bestuurd via een volgsatellietantenne. Dit zorgt voor een storingsvrije ontvangst, zelfs tijdens de reis.

Om het manoeuvreren te vergemakkelijken heeft de Nancy een boegschroef en een hekschroef. En de navigatie wordt vergemakkelijkt door waterwegkaarten en een Lawrance kaartplotter. Een Lawrance kaartplotter, die ook de huidige snelheid aangeeft. De besturing van de Nancy wordt ondersteund door een roerstandaanwijzer en een dieptemeter.

Je moet de voorzieningen van Nancy leren kennen!

Overigens: een hond is niet toegestaan aan boord.

Details

Vaste slaapplaatsen 6
Ombouw slaapplaatsen 2
Merk Vri-Jon Contessa
Lengte 13.50 m
Breedte 4.20 m
Diepgang 1.10 m
Doorvaarthoogte 4.60 m / 4.60 m
Watertank 1000 ltr.
Dieseltank 1000 ltr.
Motor (DAF) 102 kW

Legenda

Boot Legenda: Nancy
Boot Legenda: Nancy